Schaakkoffers

Schaakkoffers

Er zijn 16 producten.

Item 1-16 van 16 in totaal item(s)

Actieve filters

Opklapbare houten schaakcassette 37 cm

Opklapbare houten schaakcassette

  • veldgrootte bord 4.0 cm
  • ingelegd mahonie met coördinaten
  • stukken maat 3 koningshoogte 7,3 cm
  • houten stukken blank en donkerbruin gebeitst
  • opbergvak voor de stukken aan binnenzijde cassette
€ 65,29 Prijs

Groot magnetisch schaakkoffer - Palissander

Prachtig magnetisch schaakkoffer uit ingelegd palissander. Opvouwbaar met gespen. Een ingenieuze opslagsysteem zorgt ervoor dat u mag controleren of er geen stuk ergens is gaan rennen.

Afmetingen van het open koffer: 40 x 40 cm. Hoogte van de koning: 7,62 cm

€ 132,23 Prijs

Schaakset voor slechtzienden

Op deze speciale schaakborden staan de zwarte velden hoger dan de witte velden zodat een blinde schaker het verschil tussen de velden duidelijk kan voelen.

De zwarte schaakstukken zijn ook aangepast. Deze hebben namelijk een ijzeren pinnetje op hun kop zodat de blinde schaker de zwarte stukken gemakkelijker kan herkennen. De witte schaakstukken krijgen uiteraard geen ijzeren pinnetje op hun kop zodat de schaker het verschil gemakkelijk kan herkennen.

Het bord en de stukken hebben een pen-en-gat constructie om ervoor te zorgen dat de stukken niet omvallen wanneer de schaker deze betast.

€ 119,83 Prijs

Magnetische palissander schaakcassette - opvouwbaar

Deze magnetische cassette verzoent praktische gebruikmaking en esthetiek. Houten schaakbord en stukken (ingelegde bord) van 18.5 x 18.5 cm (open afmetingen). Een ingenieuze opslagsysteem zorgt ervoor dat u mag controleren of er geen stuk ergens is gaan rennen.

€ 45,45 Prijs