Poker

Dankzij het internet (en televisie) heeft poker zich eindelijk ontwikkelt in België en een zijn nieuw publiek ontdekt dat hij ook iets anders mag zijn dan een bluff-raadsel spel. Men vind hier dus de 7-kaarten poker spel, stuf of (vooral) texas hold'em. U vindt hier ook heel het poker materiaal (chips, tapijten, kaarten,...) en een aantal bekende en minder bekende poker boeken om u te bevorderen.

Poker

Er zijn 23 producten.

Item 1-23 van 23 in totaal item(s)

Actieve filters

Pokerkoffer 300 chips Royal

Een kleinere versie van de koffer met 500-chips. De inhoud wordt op dezelfde manier gepresenteerd, maar hier heb je slechts 300 chips van 11.5 gr.

4 waarden + 1 serie blanco chips, waarvan je zelf de waarde definiëert voor elke partij, 2 kaartspellen, een dealer en een boekje met uitleg en advies!

Ter informatie, deze koffer is geschikt voor maximum 7 spelers. Voor meer spelers kies je best voor een versie met 500 chips!

€ 66,03 Prijs

Poker Table Top - Neopreen/Jersey Blauw

Blauwe poker table top met betline. Uit neopreen zodat de kaarten makelijken glijden en met antislip voor een optimale hechting. 

Tapijt geschikt voor 10 spelers.

Erg licht en eenvoudig op te rollen voor opslag en vervoer. Dit rubber poker laken table top blauw zit verpakt in een draagtas.

€ 70,25 Prijs

Bicycle Prestige poker kaarten 100% plastiek

Heel hoge kwaliteits kaarten. Jumbo index, 100% plastieke kaarten met een "papier" voeling. Zijn zo goed geschikt voor vriendschappelijke wedstrijden als voor professionele toernooien.

Beschikbaar met rood of blauwe rug.

€ 9,50 Prijs

Copag Texas Hold'em kaarten met Jumbo index

Poker kaarten 100% plastiek.

Heel stevig, met Jumbo Index voor een betere leesbaarheid.

Het meest gestemde kaartmodel bij pokerspelers. 

Uistekend prijs/kwaliteits verhouding.

Bestaat met rood en zwarte rug. (Voorkeur bij bestelling vermelden)

€ 9,50 Prijs

Cartes Bicycle Rider Back

Jeu de 54 cartes Bicycle. Egalement disponible avec un dos bleu (le préciser dans les remarques lors de votre commande).

€ 4,55 Prijs