Schaakklokken clubs

Vous trouverez dans les rubriques "clubs" une sélection du matériel d'échecs le plus fréquemment utilisé par les clubs, écoles et autres collectivités.Vous pouvez bénéficier de tarifs dégressifs par quantité (+3 et +8) qui s'appliquent automatiquement dans votre panier en fonction de la quantité choisie.N'hésitez pas : tout le monde peut en profiter et sachez que ce principe s'applique à l'ensemble des articles en vente sur notre site !

Schaakklokken clubs

Actieve filters

DGT 2500

For the chess club, we can do a better price if yout take more quantities from 3 pieces.

The new official chess clock of the FIDE

Super clear display

Update timing option list

User friendly

Low energy consumption, player can use it for more than 4000 hours of gaming

DGT guarantee of quality

  • Clock size (l x w x h): 198 x 110 x 60 mm
  • Clock weight (inc. batteries): 320 gr
  • Display size (l x h): 174 x 32 mm
  • Gift box size: 205 x 120 x 60 mm
€ 67,77 Prijs

Elektronische schaakklok DGT FIDE 2010

Wereldwijd geadopteerde schaakklok, ook uitgekozen door de World Chess Federation als officiële schaakklok. Werkt 2000 uren op 4 LR6 batterijen.

€ 59,50 Prijs

Schaakklok DGT Easy Plus

schaakklok DGT Easy plus


DGT Easy Plus
De door de Wereldschaakbond goedgekeurde schaakklok, digitaal, en zo nauwkeurig als 't maar kan. Inclusief een serie handige instellingen. De Easy Game Timer plus is in Nederland ontwikkeld door DGT Project BV, de ontwerper van de officiële wedstrijdklok van de wereldschaakbond FIDE.

 
Deze zeer scherp geprijsde klok, is zeer makelijke te bedienen, heeft alle basisfuncties een One-button game restart en zit in een mooie box. excl. 2 AA (penlight) batterijen.

De DGT Easy plus bevat de volgende functies:
 

 

  • Move timer (elke speler heeft een tijd beschikbaar voor elke afzonderlijke zet. Als een speler zijn zet heeft voltooid ontvangt hij opnieuw de tijd per zet. Als een speler voor een zet zijn tijd geheel verbruikt heeft, verschijnt de vlag in het display.)

 

  • Game timer (elke speler heeft een bedenktijd voor het totale spel, de speler bepaalt zelf de verdeling van deze tijd over het spel. Als een speler al zijn bedenktijd verbruikt heeft, verschijnt de vlag in beeld. De klok van deze speler gaat verder als count-up)
 
  • Game timer count-up optie (Indien U de bedenktijd voor beide spelers instelt op 0.00 zullen beide tijden direct in count-up gaan. Nadat de klok gestart is wordt de verbruikte tijd per speler geregistreerd.)
 
  • Game Timer Plus delay (deze methode is gelijk aan de game timer methode, maar bij iedere beurtwissel wordt de count-down van de speler pas actief nadat de delaytijd is verstreken. Als de speler al zijn bedenktijd verbruikt heeft verschijnt de vlag.
 
  • Game Timer Plus Bonus ( deze methode is gelijk aan de game timer methode, maar bij iedere beurtwissel wordt de resterende bedenktijd van de speler verhoogt met de bonustijd.)
€ 42,98 Prijs

Schaakklok Meca

Mechanische schaakklok met kunstof bekleding.

€ 37,19 Prijs