Diverse en internationale denkspellen

Een reeks traditionele spellen van bij ons (damspel, ...) en vooral ook van de rest van de wereld: China (Mah Jong, Xiang qi, Tiao qi), Japan (Shogi), West-Afrika (Awale), Madagascar (Fanorona)...

Diverse en internationale denkspellen

Er zijn 36 producten.

Item 1-32 van 36 in totaal item(s)

Actieve filters

Dobbelpiste 8-hoekig

Dobbelpiste van hout, achthoekig. Binnen- en onderzijde bekleed met groen vilt. Afmetingen: 37,5 x 37,5 x 6 cm. 

Ook beschikbaar in licht bruin.

€ 26,86 Prijs

Domino - Dubbel 9

Doos in wortelnotenhout en 55 plastieke stenen.
Afmetingen: 20 x 12,5 x 5,8 cm.

Domino hoort bij de oude klassieke spellen. Hij vindt zijn oorsprong in China in de 12de
eeuw.

€ 35,50 Prijs

Rummikub

Inhoud: 106 stenen in hout en plastieke staanders.

Doel van het spel:

Men legt neer combinaties van ten minste 3 stenen. het is de bedoeling dat je combinaties gaat maken. Dat kan zijn opeenvolgende nummers of nummers van de zelfde waarde maar verschillende kleuren. Dit kan eindeloos doorgaan zolang elk nummer of elke kleur maar één keer voorkomt in een combinatie. Het spel eindigt als iemand al zijn stenen heeft neergelegt.

€ 16,45 Prijs

Domino - Dubbele 9

Koffer uit imitatieleer, 55 dominos. Afmetingen: 19,5 x 12 x 4,3 cm.


Dominos hebben verschillende spelregels. Afhankelijk van de spelregels, de tijdsduur van een spel of het aantal stukken te verdelen is verschillend. De meest voorkomende spelregels zijn diegenen van de Dubbele 6.

€ 14,05 Prijs

Domino - Double 6

Koffer uit wortelhout, afmetingen 19 x 12 x 3.5 cm, 28 plastieken tegels.

Het spel van domino is een spel van Chinese oorsprong en wordt wereldwijd gespeeld. Het bestaat uit 28 tegels. Men moet de stenen achter elkaar in combinatie neerleggen (dat wil zeggen dat een zijde van de domino die men wil plaatsen hetzelfde aantal punten als het domino op tafel moet hebben). Dubbelen worden loodrecht geplaatst. Elke speler houdt zijn dominos verborgen, buiten het zicht van de andere spelers. Degene die het eerst al zijn dominostenen neerlegt wint.

€ 9,92 Prijs

Magnetische Xiang Qi

Xiangqi is het originele naam van de chinese schaakspel. Deze spel wordt door meer dan 1 miljard spelers beoefend... Met deze magnetische koffertje kan je gemakkelijk je favoriete spel spelen, en het overal met je mee nemen. Of het spel ontdekken voor een zeer attractieve prijs.

€ 18,18 Prijs

Chinese Dammen - Sterhalma

Halma is een bordspel. Het kan worden gespeeld door 2 - 6 deelnemers. Het doel van het spel is om alle pionnen uit je eigen gebied zo snel mogelijk naar de overkant van het bord te krijgen. Om de beurt wordt er gezet, waarbij een pion hetzij een zet in een richting kan doen, hetzij kan springen over een eigen of vijandelijke pion. Als een pion gesprongen heeft, mag deze in dezelfde beurt nog meer sprongen maken, in dezelfde of een andere richting, elke sprong moet echter over precies 1 pion gaan. Dit springen heeft geen effect op de pionnen waarover gesprongen wordt, maar kan er wel zorg voor dragen dat een pion zich in een beurt zeer ver kan verplaatsen.

€ 18,60 Prijs

Dominos Mexicain Double 12

Ce jeu contient 91 dominos Double 12, 1 station de train, 8 locomotives et 1 règle du jeu.

€ 32,98 Prijs

Pièces de Xiang Qi en bois

Pièces de Xiang Qi en bois et plateau de jeu en plastique. Diamètre des pièces : 3 cm environ. Dimensions de la boîte : 17 x 17 x 4,5 cm environ.

€ 16,45 Prijs