Schaakclubs

Schaakclubs

Er zijn 35 producten.

Item 1-32 van 35 in totaal item(s)

Actieve filters

Schaakset stukken in Hout Klassiek Staunton

Dit houten schaakspel heeft een klassiek design en is zeer aantrekkelijk geprijsd. Het formaat is aangepast aan de afmetingen die in de competitie worden gebruikt, d.w.z. voor schaakborden van 50 cm met vierkantjes van 50-55 mm. De stukken zijn verzwaard voor een optimale grip.  

Geleverd met twee extra dames.

afmetingen van de koning 95 mm  -  diam. 32 mm

€ 28,93 Prijs

Schaakset stukken hout + bord neopreen oprolbaar hout kleur

Set bestaande uit een set T5 stukken zin met lood en vild en in hout (klassiek Staunton model) en een schaakbord (50x50 cm) in wengé/rozenhout neopreen met cijfers en letters.

Deze set is aantrekkelijk geprijsd, praktisch omdat het schaakbord kan worden opgerold en comfortabel om op te spelen.

afmetingen bord is 50 x50 cm

veld is 55mm

Koning is 95 mm

Geleverd met 2 extra-dames

€ 41,32 Prijs

Ensemble Silicone Taille 5 (Sans housse)

Siliconen schaakstukken en schaakbord. Het schaakbord is beschikbaar in bruin of groen. De voordelen van Silicone zijn dat de stukken onverwoestbaar zijn (tenzij je ze in het vuur gooit...) en dat het schaakbord altijd zijn perfecte vorm behoudt, zelfs als het van tevoren is gevouwen of opgerold. Deze set is bijzonder geschikt voor kinderen. De afmetingen zijn zoals in clubs: 55 mm vierkant voor het schaakbord en 95 mm hoog voor de koning.

€ 33,88 Prijs

L'histoire du Roi des Echecs

Le Roi des échecs est une version très simple et amusante pour apprendre aux enfants à jouer aux échecs. Il se base sur des histoires et des personnages sympathiques et colorés. Il contient également toute une série de 30  mini-jeux très simples afin de familiariser l'enfant aux règles du jeu d'échecs. Le grand intérêt de ce jeu est de proposer une approche du jeu d'échecs dès 3 ans. Ce jeu a reçu de nombreux prix à travers le monde et notamment cette année, il a reçu le prix du jeu pour enfants en Belgique.

Le roi des echecs est livré avec:

32 pièces d'échecs thématisées

32 silhouettes de personnages

30 jetons pourles mini-jeux

  2 sacs de rangement pour les pièces

  1 livre d'histoires Le Roi des échecs

  1 plateau d'échecs double-face

€ 41,24 Prijs

Het Verhaal van Koning Schaak

Met het verhaal van Koning Schaak, leer je schaken aan de hand van spannende verhalen. Kleurrijke personnages en eenvoudige minigames.  Kinderen en volwassenen leren schaken via dit leuke en leerzame spel dat werd ontwikkeld op basis van een bewezen shcaakprogramm voor jonge kinderen en al diverse awards in de wacht heeft gesleept.

€ 41,24 Prijs

DGT 2500

For the chess club, we can do a better price if yout take more quantities from 3 pieces.

The new official chess clock of the FIDE

Super clear display

Update timing option list

User friendly

Low energy consumption, player can use it for more than 4000 hours of gaming

DGT guarantee of quality

  • Clock size (l x w x h): 198 x 110 x 60 mm
  • Clock weight (inc. batteries): 320 gr
  • Display size (l x h): 174 x 32 mm
  • Gift box size: 205 x 120 x 60 mm
€ 67,77 Prijs

Elektronische schaakklok DGT FIDE 2010

Wereldwijd geadopteerde schaakklok, ook uitgekozen door de World Chess Federation als officiële schaakklok. Werkt 2000 uren op 4 LR6 batterijen.

€ 59,50 Prijs

Schaakklok Meca

Mechanische schaakklok met kunstof bekleding.

€ 37,19 Prijs

Tuinschaakstukken

Grote tuinschaakstukken (groote van de koning: 62cm). De schaakstukken zijn scheidbaar in verschillende onderdelen, waardoor ze makkelijk opbergbaar zijn en ballast mogelijk is voor het gewenste gewicht.

€ 495,04 Prijs

Schoolset Maat5

Soepel vinyl matje, groen of bruin en plastieken schaakstukken °5. 

€ 19,42 Prijs

Schaakklok DGT Easy Plus

schaakklok DGT Easy plus


DGT Easy Plus
De door de Wereldschaakbond goedgekeurde schaakklok, digitaal, en zo nauwkeurig als 't maar kan. Inclusief een serie handige instellingen. De Easy Game Timer plus is in Nederland ontwikkeld door DGT Project BV, de ontwerper van de officiële wedstrijdklok van de wereldschaakbond FIDE.

 
Deze zeer scherp geprijsde klok, is zeer makelijke te bedienen, heeft alle basisfuncties een One-button game restart en zit in een mooie box. excl. 2 AA (penlight) batterijen.

De DGT Easy plus bevat de volgende functies:
 

 

  • Move timer (elke speler heeft een tijd beschikbaar voor elke afzonderlijke zet. Als een speler zijn zet heeft voltooid ontvangt hij opnieuw de tijd per zet. Als een speler voor een zet zijn tijd geheel verbruikt heeft, verschijnt de vlag in het display.)

 

  • Game timer (elke speler heeft een bedenktijd voor het totale spel, de speler bepaalt zelf de verdeling van deze tijd over het spel. Als een speler al zijn bedenktijd verbruikt heeft, verschijnt de vlag in beeld. De klok van deze speler gaat verder als count-up)
 
  • Game timer count-up optie (Indien U de bedenktijd voor beide spelers instelt op 0.00 zullen beide tijden direct in count-up gaan. Nadat de klok gestart is wordt de verbruikte tijd per speler geregistreerd.)
 
  • Game Timer Plus delay (deze methode is gelijk aan de game timer methode, maar bij iedere beurtwissel wordt de count-down van de speler pas actief nadat de delaytijd is verstreken. Als de speler al zijn bedenktijd verbruikt heeft verschijnt de vlag.
 
  • Game Timer Plus Bonus ( deze methode is gelijk aan de game timer methode, maar bij iedere beurtwissel wordt de resterende bedenktijd van de speler verhoogt met de bonustijd.)
€ 42,98 Prijs

Oprolbare schaakbord - Ophangbaar

Ophangbare schaakbord om vertikaal te spelen (veldgroote: 70mm). Oprolbaar en  bijpassende plastieken stukken.

€ 41,32 Prijs

Échiquier souple n°3 (cases 40 mm)

Échiquier en vinyle souple vert ou marron n°3, lettré-chiffré, avec cases de 40 mm.


(Préciser la couleur souhaitée dans le champ commentaire)

 

 

€ 5,04 Prijs

Tuinschaakspel

Eenheidsprijs.
Verzending binnen  3/4 weken.

€ 252,07 Prijs

Carnet de parties

Joli carnet broché pouvant contenir 50 de vos chefs d'oeuvre. Prix dégressifs Par 3 : 9,95 Par 10 : 25,00 Par 100 : 200,00

€ 3,31 Prijs